Utkast: Dec. 30, 2010

Min kompis ville väääääldigt gärna att jag skulle göra en ny blogg här (jag hade redan en här) och tillslut gav jag upp och gjorde som hon ville... nu väntar jag på att hon ska göra ngn design, det var det hon så gärna ville. därför ser inte bloggen så bra ut just nu! :) hehe.
namnet (littlevampire) valde jag för att jag är helt galen i vampyrhistorier! jag älskar Twilight, Vampire Diaries och House of Night. i twilight har jag läst böckerna och sett filmerna, House of Night är en bokserie så jag har bara läst böckerna (rättare sagt är på 3:e boken :P) och vampire diaries (som kommer 20.00 ikväll på 6:an) har jag bara sett på tv, vill läsa böckerna också! :) hon som ville att jag skulle göra en ny blogg här har gjort em teckning till mig med en vampyr som har en varulv i koppel! :) det står "I love vampires" på den :) just nu skriver jag på en egen vampyr-kärleks "bok" (jag vill bli författare när jag blir stor :P) fast jag har inte kommit så långt! hehe, jag har kommit på idéer




Hoppas det e okej att jag publicerar det här som du skrivit , de va ju bra...annars kan du ju ta bort det
/esther

Kommentarer
Postat av: Carro

ja, det är faktiskt bra att du publicerade det, jag skrev det först men så trodde jag att det försvann så orkade jag inte skriva det igen! :)



och tack för designen också :)

2011-01-02 @ 19:39:08
URL: http://littlevampire.webblogg.se/
Postat av: Elita

Grymt snygg header! XD önskar jag visste hur man gör såna, inte för att jag bloggar så mycket, men ändå. Och jag förstår att du är galen i vampyrer, (Vem är inte det?) va bra att du har kommit till trean, själv har man ju alla utom "Frestad" , fast den har inte kommit ut än. Avis? Jag har till och med läst ut denXD

Bara så att du vet har jag inte heller kommit så långt på min vampyr" bok" bara på andra kap.



Ha det gött hemma i Sverige så ses vi efter lovet, en vecka efter att lovet är över om vi inte ses i helgen!

2011-01-05 @ 06:11:55
Postat av: Carro

jag önskar också att jag kunde göra såna! tur att man har en esther va? ;D ja, precis vem är inte galen i MODERNA vampyrer? jag är inte särksilt förtjust i såna där gamla fula och läskiga! snygga ska dom vara! :D hoppas att det var/är (?) bra i usa! <3!! :)

2011-01-05 @ 12:04:48
URL: http://littlevampire.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0