Help me

Jag ska börja på en ny berättelse (igen :S) och det är en kärlekshistoria, men jag kan inte bestämma mig för om jag ska skriva ur tjejens eller killens perspektiv? helst skulle jag nog faktiskt skriva om tjejen, det känns liksom bäst eftersom jag är en tjej :) det är svårare (enligt mig) att skriva som om en kille berättar.. men vad tycker ni?

Ljuset

Hello! :D

Här är en novell som jag skrev för ett litet tag sen! :)

Ljuset

 

Jag sprang så fort jag kunde genom skogen och hoppade över stenar och rötter. Männen som jagade mig var nära, jag både kände och hörde det. Regnet som lätt kunde tränga sig igenom de tunna trädkronorna piskade mig i ansiktet.

”Stanna!” Ropade dem bakom mig, men varför skulle jag göra det? Så länge jag inte fick vara med personen jag älskade var det ingen idé att återvända.

Mina ben var trötta men jag lät dem inte ge upp. Klänningen var också ett stort problem, den var alldeles för lång och det hjälpte inte särskilt mycket att hålla upp den. Jag stannade och slet av en stor bit så att klänningen blev kortare.

En kall hand tog tag i min arm. Jag vände mig om och såg en av männens smutsiga ansikten. Han log så att man såg hans gula tänder.

”Hejsan”, log han.

Jag försökte slita mig ur hans grepp men han var för stark. De andra männen kom fram till oss och hoppade av sina hästar.

”Släpp mig!” Skrek jag.

Männen började skratta. ”Tyvärr, sötnos. Då får vi ju inte betalt av dina föräldrar.”

”Och du vill väl hellre gifta dig med mig än den där andra fattiglappen?” Skrattade den första, ledaren.

Jag mådde illa. Hade mina föräldrar lovat att han skulle få gifta sig med mig?

”Aldrig!” Jag stampade på hans fot.

”Aj!” Vrålade han och släppte mig.

En annan drog tillbaka mig när jag försökte fly och satte en kniv mot min strupe. ”Så behandlar man väl inte sin man?”

Jag kände hur paniken växte inom mig. Jag försökte andas lugnt men lyckades inte. Han tryckte kniven hårdare mot halsen. ”Nå?”

Jag tog ett djupt andetag och svalde. ”Man blir behandlad som man behandlar andra”, sa jag och sparkade bakåt. Han vrålade också av smärta och släppte taget om mig. Jag vände mig om och upptäckte att jag träffat honom precis där jag ville. Rakt mellan benen. Jag log och sprang igen.

”Men ta henne då!” Ropade ledaren bakom mig.

De andra sprang mot mig.

”Ta hästarna, era idioter!”

Det lilla hopp som lyckats återvända till mig försvann direkt. Jag skulle aldrig lyckas springa iväg från deras hästar.

Jag hörde hovar som slog mot marken, de var precis bakom mig. Men det lät inte som flera hästar, bara en. Någon tog tag i mig och drog upp mig på hästen.

”Snygg träff”, sa personen framför mig.

Jag försökte se vem det var, men eftersom regnet fortfarande piskade mig i ansiktet och personens ansikte var vänt mot andra hållet var det väldigt svårt.

”Har du inte saknat mig?”

”Jag vet inte ens vem du är”, lyckades jag säga.

Har du dåligt minne?” Det retsamma tonfallet kunde jag känna igen varsomhelst.

”John?” frågade jag.

”Åh, du kommer ihåg mig!”

”Klart att jag gör!” Mer hann vi inte säga. Bakom oss sköt någon flera skott som träffade både John och mig.

Ni skulle inte skjuta henne!” Röt någon, men det lät så långt bort.

Allt blev suddigare och suddigare innan det blev helt svart.

Jag upptäckte att jag gick, men det kändes inte som innan. Det kändes som att jag flög fram. Jag vred på huvudet och såg mitt livs kärlek, John. Han log mot mig och jag log lyckligt tillbaka.

Vi gick hand i hand mot ljuset, nu skulle vi få vara tillsammans för alltid.

 

Vad tycker ni? :)


Nedräkning!

hej! idag har det varit en slappdag för mig! vi har varit och köpt en nu dataskärm till mamma och pappa eftersom deras pajade.. jag orkar inte skriva mer nu, för jag skrev ett långt inlägg men så tryckte jag på ta bort-pilen på tangentbordet och så hoppade den tillbaka ett steg så att den försvann.. D:<
här är i alla fall en liten nedräkning till min födelsedag :) klicka på musikrutan så kommer det musik! :)
                                                   

I'm sorry.. :'(

Hej, förlåt att jag aldrig uppdaterar men jag orkar inte! :) hehehe..

idag har jag varit och köpt mig en mikrofon till datorn, den funkar jättebra! :) jag har också påbörjat ett "manus" till Galna Hotellet del 2, som jag och två andra kompisar gör. Jag spelar Sara (sportig tjej, sååå min stil ;)), Greta (Sur gammal tant), Åke (jobbar på hotellet) och städare 1 (det finns 2 städare).
Nu är det bara 4 veckor kvar tills min brorsa kommer hem från sin prao, han skulle vara ute på ngn båt i 6 veckor, min kusin ska också vara på den båten ett tag, samtidigt som andreas! :)
Idag har det varit såååå skönt väder! hade på mig min nya jacka, millitärgrön :) vi ska snart klippa chico för hans päls börjar bli riktigt lååång! mamma satte upp hans lugg med ett hårspänne förut! XD såg askul ut! men sedan tog vi såklart bort det :)

pöss och kyam! :)


Evanescence - Bring med to life

Bra låt, med ett bra band, men en grym sångare!!

Hejsan hoppsan!

Hej allihopa! :) jag ska bara slappa idag :) yeah! här är en paramore låt:)

?

Följ min blogg med bloglovin


hehehehe..

Vampire Diaries!

Här är lite bilder från världens bästa tv-serie ever!!! :)<3 asså, jag hade tänkt lägga in det innan Esther sa att det skulle vara roligare med bilder!! :)


Elena & Stefan forever! <3



Tro det eller ej, men Damon har också känslor! <3:)



Han här ska man hata!!! buuu för onda vampyrer!!


Aldrig en lugn stund hemma hos familjen Salvatore!


Att vara vampyr är inte alltid så kul..







Jag vet, det här är såååå intresant för alla er som inte gillar Vampire Diaries, men jag hade lust! :)<3


Chicooooo

Asså, nu så ska jag uppdatera!!!! Jag måste!!!! och Esther, ja, det blir roligare om man lägger upp bilder! (Esther kommenterade det tidigare inlägget) så för att göra det lite roligare,

Så visar jag en bild på Chicoooooo!! :):):) hehehehe..

HELLO

Hejsan hoppsan! :)
I min lilla anteckningsbok där jag skriver ner mina idéer till berättelser har jag gjort en namnlista, så att jag kan kolla där om jag behöver ett namn. Jag har alltid problem med det så jag kollar på datorn, men man har ju inte alltid tid att gå in på datorn. Så om ni vet några bra namn får ni gärna kommentera!!
Jag vet att min uppdatering här på bloggen är väldigt dålig, men av nån anledning är det inte kul när ingen kommenterar! :( Det känns liksom som att ingen läser och då är det ingen idé att skriva nåt heller..
Imorgon är det torsdag, snart fredag, och det ska bli såååå skönt! :):):)
Jag har sytt en kjol, föresten! Skulle kanske vara kul med en bild, men jag orkar inte ta en! ;P Nu är det ju mars och världens bästa kille är i min snygga killar-almanacka;


PAUL WESLEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :)

RSS 2.0