Blöblö

Imon är det fotbollstunering (fair play) på skolan :'( och eftersom vi är 9 tjejer i klassen så måste jag vara med!:( och sså är ju såklart 3 av dom sjuka, vet inte om dom är det imon, men har varit det typ hela veckan, plus att två av de tre tjejerna som spelar fotboll är förkylda, så dom kaaaaaaanske inte är med imon... men det är ju såklart inte säkert. fast om dom är det och de andra tjejerna fortfarande är sjuka är vi bara 4 tjejer, och man måste vara 5!! :D hehehehehehehe....>:D
var och "shoppade" lite med en kompis idag :)<3 var skitkul! fast det var bara nere på ica, men ändå!! :) så åt vi lite korv med bröd :) så nu är jag skyldig henne 20 kr! oj, just det, måste packa ner 20 kr!!!!! :)

Första veckan avklarad

Då var första skolveckan avklarad! pust! Det har faktiskt inte varit så jobbigt men... det var ju första veckan. har bestämt mig för att göra om lite i mitt rum, typ måla om väggarna och kanske skaffa lite nya möbler. fast inte så mycket :). det viktigaste är nog att rensa ur mitt rum lite. igår på matten skulle man vara på 32 och när det var typ 6 elr 7 minuter kvar var jag på 22 elr nåt. men jag blev klaaaaaaaaaaaaaaar!!!! :D:D:D:D sedan var jag med några kompisar och vi var ute med chico lite. skönt att det är lördag!



Otålig (fast samtidigt vill jag att tiden ska stanna)

Jaha, då har jag fått svar på när vampire diaries kommer tillbaka. 18 februari. JAG KAN INTE VÄNTA SÅÅ LÄNGE!! plus att det är på fredagar nu, klockan 20.00, det är ju då man tittar på tv med familjen! :( aja, jag kan ju spela in, men ändå... och så slutade senaste avsnittet så spännande!!  jag kanske kan köpa säsong 1 dvd så att jag har nåt att göra... fast jag kommer säkert ha fullt upp när skolan börjar igen.. :'( längtar till vampire diaries men vill inte att det ska bli måndag!!

Begravning

Imon ska jag på min mormors begravning... :'(  snyft. saknar henne! jag hatar rökning, för det var på grund av det som hon blev sjuk!! hennes man (inte min morfar) ligger typ på sjukhus nu för han har inte ätit och så... och lilla Chico är hennes hund, han vet inte ens att han aldrig kommer se henne igen. :( hennes man kommer nog inte kunna ta hand om honom... så mamma har sagt att antingen säljer vi honom, eller så behåller vi honom. jag vill verkligen behålla honom. för om vi säljer honom kommer jag aldrig mer få se honom heller! :(:(:( lilla mommo, jag saknar dig!!


Snömonster-hund

Idag gick jag ut med Chico ungefär kl. 12. vi gick ner mot stranden och han hoppade runt i diket som var fyllt med snö. han ser jätte rolig ut (och gullig) när han hoppar runt så, men han blir såklart snöig! så efter det lyckades jag tillslut dra in honom i huset, men då var ju jag tvungen att ta bort isen som fastnat i hans päls så jag tog hårtorken :) men det funkade inte så jag tog en handduk och försökte få bort det. tillslut satte jag och min brorsa ner honom i badkaret och tvättade bort isen. sen när andreas (brorsan) torkade honom med handduken efter badet gav jag honom en godis för att han hade varit sååå duktig! <3<3<3 nu sitter han här i mitt knä och vilar efter sitt äventyr! :D fast sen ska han ju ut i snön igen...




Orolig :(

Jag har ett jätte jobbigt problem; jag är så himla orolig inför framtiden! jag vet precis vad jag vill bli(okej kanske till ungefär 90% ;)) och det har jag ju berättat tidigare, författare. men om man ska kunna leva på författandet så måste man skriva en bok som säljer bra, och ha ett annat jobb innan man får sin succe-bok klar. här är problemet, jag har ingen aning om vilket annat jobb jag skulle kunna ha, för det måste ju vara ett jobb som jag kan ha hela livet (man kan ju byta jobb också men...) ifall jag inte skriver min framgångsrika bok. och jag vet att "jag bara är 12", "har hela livet framför mig" och allt sånt men det är så jobbigt ändå! och om jag inte skriver boken (vilket jag tvivlar på att jag kommer göra) så måste jag trivas med mitt jobb, för jag är redan skoltrött och fattar inte att jag måste stå ut i typ 6½ år till och sedan jobba resten av livet! och så tänker jag "nej, det är klart att inte jag av alla författare där ute kommer skriva en jättebra bok, jag har ju aldrig lyckats med nåt sånt". jag känner mig så himla stressad och orolig! snart börjar skolan igen och då kommer jag stressa ijhäl mig redan första dagen eftersom vi har gympa! blir skitlesdsen bara  jag tänker på det! :'('''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Häj!

Jag skulle kolla lite på datan men så var internet väldigt segt så jag gick ner och åt och kollade på tv, chico la sig bredvid mig och somnade. sen smög jag upp till mitt rum så att han inte skulle vakna och han har inte kommit upp än. vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, mitt nya spel kommer kanske idag? hoppas det. är det nån som har koll på när nästa avsnitt av  vampire diaries kommer? för den kommer inte på torsdag elr fredag som den brukar. den kan väl inte vara slut för säsongen? det har ju typ bara varit 7 avsnitt på säsong två. konstigt, jag vill ju inte missa ett avsnitt, men då får jag väl kolla på tv6 play elr nåt.
nån som vet vart mn kan hitta jeans med färg? asså jag menar typ gula, gröna och så vidare. berätta gärna om du vet!


Paramore-Playing God

Idag har jag inte gjort så mycket, chattat, varit inne på facebook, lyssnat på musik och varit ute med mormors hund Chico, en jättesöt dvärgpudel <3 det är en låt som har varit i min hjärna hela dagen, i mitt huvud går det hela tiden runt 
"You don't have to believe me
But the way I, way I see it
Next time you point a finger
I might have to bend it back
Or break it, break it off
Next time you point a finger
I'll point you to the mirror"

Så här är låten! i slutet är killarna så gulliga när de blir instängda ;)


Matthew Bellamy



här är min andra idol Matt som är med i det bästa bandet som finns, Muse :)

Ny idol :)



här är en bild jag har gjort med några vampire diaries bilder :) Damon är han med mörkt hår, Stefan är den andra killen och tjejen är såklart Elena :) idag har jag fått en ny idol :) Paul Wesley:

RSS 2.0