HELLO

Hejsan hoppsan! :)
I min lilla anteckningsbok där jag skriver ner mina idéer till berättelser har jag gjort en namnlista, så att jag kan kolla där om jag behöver ett namn. Jag har alltid problem med det så jag kollar på datorn, men man har ju inte alltid tid att gå in på datorn. Så om ni vet några bra namn får ni gärna kommentera!!
Jag vet att min uppdatering här på bloggen är väldigt dålig, men av nån anledning är det inte kul när ingen kommenterar! :( Det känns liksom som att ingen läser och då är det ingen idé att skriva nåt heller..
Imorgon är det torsdag, snart fredag, och det ska bli såååå skönt! :):):)
Jag har sytt en kjol, föresten! Skulle kanske vara kul med en bild, men jag orkar inte ta en! ;P Nu är det ju mars och världens bästa kille är i min snygga killar-almanacka;


PAUL WESLEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :)

Kommentarer
Postat av: Esther

Det är ju några som läser bloggen men de komenterar inte..det är det som är så jobbigt. Gå in och kolla statistiken ngn gång, lägg in en statistikmätare på bloggen eller skapa ett konto på bloglovin(om du inte redan har ett) så du kan se vilka som läser dina inlägg.

2011-03-02 @ 20:11:04
URL: http://zuccini.blogg.se/
Postat av: Esther

Det är liksom det att man måste uppdatera för att få läsare:) Några namn på bärettelser är lätt att komma på, man liksom ta vad man vill...t ex Det röda ögat, ett ställe där jag kan vara mig själv, Ett skri mot månen, Vampire Diares, Twillight, sagan om ringen, Harry Potta, Ett hårt slag, Sårad., ODÖDLIG osv:)

2011-03-02 @ 20:15:13
URL: http://zuccini.blogg.se/
Postat av: Esther igen

Du skriver så bra, testa att lägga in några bilder..då blir det roligare att läsa:)

2011-03-02 @ 20:17:00
URL: http://zuccini.blogg.se/
Postat av: Carro

Hehe, jag vet att man måste uppdatera för att få läsare, men det känns så tråkigt ibland, när det känns som att ingen läser åndå! ;)



Jag kanske var lite otydlig, jag menade namn på personer! :D men tack ändå!! :):):)



Jag har liksom inga bilder att lägga upp!! :) hehe

2011-03-03 @ 19:09:37
URL: http://littlevampire.webblogg.se/
Postat av: Esther

Om du vill ha namn kan du typ bara googla ett helt valfritt namn så som elita gjorde med sitt så kom det upp massa andra namn på http://elitasvarld.blogg.se/2010/may/elita.html#comment

2011-03-04 @ 22:58:08
URL: http://zuccini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0